Close
Book Your Reservation

Het moment van schoonheid

Miereakker 30 • 2811 BB Reeuwijk • Tel. (0182) 35 90 97

Ultimate Brow 3d sculpting behandeling

Nieuw in Nederland en bij Moments of Beauty

1e gecertificeerde ultimate brow 3d sculpting styliste van Reeuwijk e.o

• Semi permanent wenkbrauwen. Blijft 7-21 dagen zitten.
• De nieuwste kleuringstechniek met hairstrokes direct “op” de huid.
• Door middel van speciaal ontwikkelde gel om de wenkbrauwen te corrigeren, aanvullen, dikker te maken in elke gewenste kleur.

Ultimate brow ‘shaped & build’ de wenkbrauw met een op maat gemaakte kleur voor driedimensionale wenkbrauwen en is de nieuwe “must-have” wenkbrauw behandeling.

brow-sculpting-01

Een Ultimate Brow behandeling zal de vorm van het gezicht omlijsten, gepersonaliseerd aan de behoeften van elke klant. Het is perfect voor klanten zonder, of schaarse wenkbrauwen of te ver getweezde wenkbrauwen. Ultimate Brow is tevens waterdicht en vlekkenproof. Met Ultimate Brow, kan de styliste een wenkbrauw vorm maken, met volume en dikte, door middel van shapen en multi-lagen. Een nieuwe speciaal samengestelde gel wordt gemengd met pigment poeder om een kleur te maken die net zo uniek is als elke klant. Toegepast op de bestaande brow of direct op de huid. De speciale transparante gel die toegepast wordt bij de behandeling van Ultimate Brow is lichtreflecterend en verdikt de individuele haren met een realistische, natuurlijke uitstraling. Er zijn geen make-up, potloden, sjablonen, poeders of vezels bij betrokken.

Ultimate Brow 3d sculptingbehandeling 35,- inclusief het shapen, waxen, epileren van de wenkbrauwen.

error: Teksten en afbeeldingen bevatten auteursrecht!