Close
Book Your Reservation

Het moment van schoonheid

Miereakker 30 • 2811 BB Reeuwijk • Tel. (0182) 35 90 97

Make-up

makeup-1

Het kiezen van make-up is heel persoonlijk, net als het kiezen van kleding. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen; elk gezicht is immers uniek. Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk om hier tijd aan te besteden. Als u zich hierin herkent, dan is een persoonlijk make-up advies interessant voor u. Wanneer de schoonheidsspecialiste u opmaakt, houdt zij rekening met de contouren van uw gezicht, uw huidkleur en uiteraard met uw smaak en voorkeuren.

Dagmake-up
Dagmake-up geeft je een natuurlijke en harmonieuze uitstraling. De meeste vrouwen brengen zelf iedere ochtend hun dagmake-up aan. Soms is er goede reden om dag make-up door iemand anders aan te laten brengen:

  • Op dagen waarop u net dat beetje extra wilt of nodig hebt! Denk aan een sollicitatiegesprek, presentatie, een belangrijke afspraak of bijvoorbeeld een receptie.
  • Sommige mensen willen graag iets anders proberen, maar durven of kunnen dat zelf nog niet goed uitvoeren.
    Zij bespreken hun wensen met de schoonheidsspecialiste.
  • Ook zijn er dames die na een behandeling niet zonder make-up over straat willen en als extraatje na een behandeling, zich door ons laten opmaken. Verwen jezelf en probeer het een keer uit.

 


Proefmake-up in de salon: €28,50

Dagmake-up: €18,50

Avondmake-up: €22,50

Proef bruidsmake-up: €49,50

Bruidsmake-up: €41,50

Bruidsmake-up op locatie: op aanvraag

 
 
medium14902

error: Teksten en afbeeldingen bevatten auteursrecht!