Close
Book Your Reservation

Het moment van schoonheid

Miereakker 30 • 2811 BB Reeuwijk • Tel. (0182) 35 90 97

Body Treatments

Ontspanning massage

De ontspanning massage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het is om ontspannen te zijn. Deze heerlijke massage zorgt voor een diepe ademhaling, ontspant de spieren en stimuleert de bloedsomloop. Het masseren helpt het lichaam de afvalstoffen af te voeren. Voor het behoud van een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, kan een regelmatige massage preventief werken.
Er wordt gebruik gemaakt van trage en knedende massagebewegingen, met een verwarmde massageolie.


Ontspanning massage (30 min) € 34,50

Massage van nek, schouders en rug.


Ontspanning massage (60 min) € 57,50

Massage van nek, schouders, rug, benen en armen.

 

Hotstone massage

De hotstone massage is een unieke ervaring. Zoals het woord al zegt, is het een massage met “hete” stenen. De temperatuur van de stenen ligt om en nabij de 45 graden.

De hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/ eeuwen heen glad gepolijst zijn. Eerst worden er een aantal stenen op u gelegd, om uw lichaam te laten wennen aan de warmte en te ontspannen. Vervolgens wordt het lichaam ingewreven met warme olie om de steen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange en rustige cirkelvormige strijkbewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur dieper in het spierweefsel komen, wat de massage veel effectiever maakt.

Een hotstone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

De hotstone massage is vooral geschikt bij:

  • Spanningen
  • Stress
  • Spierproblemen
  • Gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose
  • Spijsverteringsproblemen
  • Slechte doorbloeding

 


Hotstone massage (30 min) € 37,50

Massage van nek, schouders en rug.


Hotstone massage (60 min) € 59,50

Massage van nek, schouders, rug, benen en armen.

 

error: Teksten en afbeeldingen bevatten auteursrecht!